Werkplekleren gewoon doen!

Werkplekleren gewoon doen!

Om concurrerend te blijven vernieuwen passen bedrijven zich met grote regelmaat zich aan de veranderende omstandigheden aan. Dat betekent de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Daarmee veranderen ook de productieprocessen, de organisatie van het werk en de eisen die aan medewerkers worden gesteld.

Investeren in ontwikkeling is daarom cruciaal. Bedrijven en organisaties waarin mensen continu blijven leren, beschikken over medewerkers die duurzaam inzetbaar zijn en kunnen zo beter gelijke pas houden met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Uit internationale vergelijkend onderzoek blijkt dat deelname aan scholing onder medewerkers in Nederland stagneert. Toch zijn er succesvolle  initiatieven in Nederland waaruit blijkt dat door het toepassen van WERKPLEKLEREN medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen waardoor ze breed  en duurzaam inzetbaar blijven. Arbeidsorganisaties plukken daar de vruchten van. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op. We hebben de tools in huis om werkplekleren op te zetten en informeren u er graag over.

Geef een antwoord